S.S.S

S.S.S
  1. Soru: BlogDostum adresine nasıl kayıt olurum? Cevap: Siteni Ekle sayfasındaki forumdan kayıt olabilirsiniz.
  2. Soru: BlogDostum adresinde nasıl yazar olurum? Cevap: Yazar Ol sayfasındaki formu doldurup yazar olma isteğinde bulunabilirsiniz.
  3. Soru: Sitemi eklediğimde banner ekleme gibi bir zorunluluk var mı? Cevap: Hayır yok. Eklemek isteyen ekleyebilir, eklemek istemeyen için ise bir sakınca yoktur.
  4. Soru: Neden kayıt olmalıyım? Cevap: Ziyarete gelen blog yazarlarının sizleri daha kısa sürede keşfedeceği için.
  5. Soru: Sitemi ekledikten sonra ne yapmam gerekiyor? Cevap: Yorumlarınızla veya bannerlerimizi bloğunuza ekleyip bize destek olabilirsiniz.
  6. Soru: Benim konularım sizin blogda indexlenir mi? Cevap: Sizin konularınız BlogDostum üzerinde hiç bir zaman indexlenmez.
  7. Soru: Yazar olduğumda konu altında blog linkimi bırakabilir miyim? Cevap: Bloğumuzda yazar olduğunuz taktirde yayınladığınız konulara dilerseniz linkinizi bırakabilirsiniz.
  8. Soru: Burada link eklemem siteme zarar verir mi? Cevap: Hayır, diğer bloglarda nasılsa burada da bu durum aynıdır.
  9. Soru: Listede en üstte olmak için ne yapmam gerekiyor? Cevap: Listemizde konu paylaşanlar en üst sırada yer almaktadır. Yeni konu paylaştığınızda üst sırada yer alırsınız.
  10. Soru: WordPress bloglarını da bu listeye ekliyor musun? Cevap: Evet WordPress kullanan yazarlarımızda listemize dahildir.
  11. Soru: BlogDostum bana ne katabilir? Cevap: Daha fazla blog, daha fazla yayın, daha fazla dost, daha fazla bilgi, daha fazla mutluluk ve blog listesiyle en güncel blogları bularak zamandan tasarruf etmenizi sağlar.